Okresní kolo kopané a volejbalu

25. 10. 2023 | Sportovní akce | Petr Stehlík

V úterý 17. 10. 2023 proběhlo okresní kolo ve volejbale (hoši) v Blansku. Sjelo se 6 týmů a hrálo se na dvě skupiny. Náš tým se probojoval přes Obchodní akademii Blansko a TEGA Blansko do finále.

Zde bylo naším již tradičním finálovým soupeřem Gymnázium Blansko. Po vyrovnaném zápase jsme nakonec podlehli 1:2 a skončili na 2. místě. Dík patří všem hráčům za snahu a výborné výkony.

O týden později 24. 10. 2023 proběhlo v Blansku okresní kolo v kopané. Zúčastnil se ho také tým z naší školy. Týmy byly dopředu rozlosovány do dvou skupin po třech týmech, kde hrál každý s každým. Postoupily první dva týmy z každé skupiny a hrálo se o 1. a 3. místo.

Utkali jsme se s Gymnáziem Blansko , s nímž jsme prohráli po vyrovnaném zápase 1:2. Náš druhý soupeř – Hybešova Boskovice- nás dostal na lopatky 0:5. Ve finále se setkaly školy André Citroena Boskovice proti Hybešova Boskovice. Celkovým vítězem se stala Hybešova Boskovice, a tím postoupila do krajského kola. Bohužel naše bojovnost a nasazení na postup nestačily, snad se povede příště.

Virtuální prohlídka

Další aktuality