Halloween

3. 11. 2023 | Aktuality | Darina Koblihová

Letošní konec října proběhl na naší škole netradičně. V rámci projektu Erasmus + jsme naplánovali projektový den Halloween pro žáky Základní školy Jedovnice.

Naši studenti 4.B a žáci prvních ročníků pro tyto děti připravili 11 stanovišť, na kterých si prohlubovaly znalosti z anglického jazyka.

V maskách a různých převlecích děti lovily jablka na stanovišti Apple bobbing, chytaly listí na Catch the leaves, nebo dokonce překonávaly překážky na Zombie dráze. Zábavnou formou si opakovaly slovíčka na stanovištích Mystery box, Match the word a na počítačové hře.

Kapacitu plic ve dvojicích potrénovaly na Eyeball racing, zručnost na Mummy wrapping a zkušenosti ze střelby mohly nabýt na Airsoftu. Odměnou jim bylo stanoviště Trick-or-treat a Face painting.

Závěr celé akce okořenil Scary dance, tudíž děti si odnášely nejen zážitky, sladkosti, ale i masky s razítky, které obdržely na všech stanovištích, jimiž prošly.

Tímto projektovým dnem se učitelky anglického jazyka spojily a vytvořily tak netradiční den v jiném prostředí, než na které jsou děti zvyklé. Naši studenti se ujali mladších dětí a snažili se navodit jim tu správnou halloweenskou atmosféru s cílem pobavit je a procvičit jejich znalosti.

Virtuální prohlídka

Další aktuality